ИнноЦентр
КГУ
ИнноЦентр
Мы в FaceBook

Мы в FaceBook
Мы в FaceBook
Мы в FaceBook

Сoncursul ”Cea mai bună idee inovațională”

 

Stimate Domn/Doamnă,

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic organizează concursul ”Cea mai bună idee inovațională” în scopul de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.
Concursul este deschis pentru participarea studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative; Tehnologii informaționale; Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; Biomedicină și Sănătate; Biotehnologii și Industria alimentară.

Concursul include trei etape: prezentarea de către participant a ideii de afacere în fața comisiei de experți; evaluarea dosarelor depuse; ceremonia de premiere. Evenimentul este preconizat a se desfășura pe data de 15-16 iunie. Deadline-ul depunerii dosarelor de către candidați este 31 mai 2017 .

Mai multe informații la nr. de telefon 022 88 25 65 sau pe adresa de e-mail: i.gincu.aitt@gmail.com

 

anexa 1

anexa 2

 

 

Вернуться